Om gardsbutiker-skane.se

Avsikten med gardsbutiker-skane.se är att samla information om alla skånska gårdsbutiker på ett ställe, med lättillgänglig information. All information om gårdsbutikerna är objektivt insamlade via trovärdiga källor på internet, från egna resor i Skåne och via tips. Betalda annonser markeras med rubriken "Annons".

Vi vill gärna främja försäljning av lokala produkter av miljömässiga skäl men har inga ekonomiska intressen avseende försäljningen av produkter i gårdsbutikerna.

Vem vänder vi oss till?

Alla som söker en lokala produkter från lantbruk och liknande. Vi tror att både turister som tillfälligt besöker Skåne och skåningar själva har nytta av den samlade informationen på portalen.

Medverkan, gårdsbutik

Det kostar inget att synas på kartan och vår butikslista. Driften av websidan finansieras istället av annonser.

Saknas din gårdsbutik? Fyll då i informationen på vårt formulär så lägger vi in den efter granskning.

Skulle du av någon anledning inte vilja visas på här, skriv till oss så tar vi naturligtvis bort din butik.

Tycker du om vår sida så är vi naturligtvis tacksamma om du vill länka till oss på din egen hemsida.

Annonsering

Vill du synas med en större eller mindre annons på gardsbutiker-skane.se är du välkommen att kontakta oss på mailadress .

Synpunkter och rättelser

Vi gör vårt bästa för att informationen om gårdarna ska vara korrekt, men fel kan naturligtvis förekomma. Öppettider och sortiment i en gårdsbutik kan snabbt ändras. Vi är mycket tacksamma för alla tips, synpunkter och rättelser. Skriv till

Om oss själva

Portalen gardsbutiker-skane.se är utvecklat av och drivs av IT Masala HB, ett fåmansföretag i Skåne som arbetar med webdesign och programutveckling.

Skriv till om du vill kontakta oss.

Innehåll och ansvar

  • Vi kontrollerar och uppdaterar regelbundet innehållet på vår hemsida, men sortiment, öppettider mm förändras ständigt hos gårdsbutikerna så vi kan inte garantera att alla uppgifter stämmer. Kontakta oss gärna om något är fel så vi kan rätta till det!
Webbdesign: IT Masala